Menu

Webshops

Wie tegenwoordig zijn producten online aan de man wenst te brengen kan niet meer zonder een goede webshop. Van een kleine tot grote webshop, DEFBU kan u hierbij van dienst zijn. Door onze kennis van meerdere pakketten kunnen wij u een oplossing op maat bieden.

Maak uw wensen aan ons kenbaar via het formulier! Wij bekijken graag samen met u de mogelijkheden om uw wensen werkelijkheid te laten worden.

Magento, Woocommerce, TYPO3 Multishop

Inmiddels zijn er op de markt een groot aantal open source pakketten beschikbaar met een hoop functionaliteit. Het configureren en goed inregelen van deze pakketten is niet altijd even makkelijk. Vooral als u extra functionaliteit wenst, zal dit vaak geprogrammeerd en geconfigureerd moeten worden.

DEFBU is op de hoogte van de mogelijkheden en kan eventuele uitbreidingen toevoegen aan het systeem, zodat het aan al uw wensen kan voldoen. Tevens kunnen we het systeem voorzien van een fris en modern uiterlijk.

Categorie├źn

Webshops

Facturering, online betalen, boekhouding

Altijd al uw boekhouding willen vereenvoudigen. DEFBU heeft dit inmiddels al voor meerdere klanten mogelijk gemaakt. Laat eenvoudig de factuur genereren vanuit uw webshop en importeer deze automatisch in uw online boekhoudpakket, bijvoorbeeld Exact Online. Vervolgens laat u de klant via uw website betalen. Een online betaling kan eenvoudig plaatsvinden door de integratie van een Payment Provider en na betaling direct geregistreerd worden in het boekhoudpakket. Snel en eenvoudig. DEFBU heeft ervaring met o.a. PayPal, Rabo Omnikasaa en verschillende iDeal-providers.

Categorie├źn

Integratie, Webshops

Oude Vaart 14
4537 CA Terneuzen
Nederland

Tel: +31.40 8200 995
KvK: 58893962

IBAN: NL04 RABO 0103 4779 34
BIC: RABONL2U

Facebook Linkedin

Algemene Voorwaarden
Disclaimer
Privacyverklaring